WELCOME TO THE FAMILY:

THE FITPROJECT FAMILY

Καλώς ήρθατε στο Fit Project, ένα γυμναστήριο για τον καθένα σας και όχι απλά ενα studio ευεξίας…! Για να μην μακρυγορούμε με επιτηδευμένες προτάσεις marketing και επιστημονικών υπερβολών, το σίγουρο είναι ότι όποιος ανήκει σε αυτή την οικογένεια μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι το κλίμα που έχουμε αναπτύξει θα σας εμπνεύσει να πετύχετε τους στόχους που σας έφεραν κοντά μας και θα σας δώσει κίνητρο να τους πλησιάζετε κάθε μέρα περισσότερο! Στόχος μας, λοιπόν, είναι να πετύχει ο καθένας σας τους λειτουργικούς ή αισθητικούς (ή ιδανικά και τους δύο) σκοπούς του, μέσα από προσεγμένα προγράμματα γυμναστικής, που σέβονται τις μυοσκελετικές, αισθητικές αλλά και ψυχολογικές ιδιαιτερότητές σας.

Δοκιματική Προπόνηση

Επειδή όμως τα λόγια είναι θεωρητικά και εμείς προτιμούμε τις πράξεις, σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την οικογένειά μας με μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή που θα σας πείσει για όσα λέμε!

Τα προγράμματά μας

Όλα μας τα προγράμματα εντάσσονται σε αυτό που ορίζεται ευρέως τα τελευταία χρόνια στους χώρους του fitness ως ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. Με απλά λόγια, η λειτουργική προπόνηση αποσκοπεί στο να καταστήσει το ανθρώπινο σώμα πιο αποτελεσματικό σε καθημερινές δραστηριότητες, αφού κατά κόρον «μιμείται» δημιουργικά κινητικά πρότυπα της καθημερινότητας (π.χ. ανεβοκατέβασμα σκαλιών, καθίσματα με κάποιο εξωτερικό βάρος, κουβάλημα ψώνιων, τρέξιμο για το λεωφορείο κ.α.).

Βάση, ωστόσο, παραμένει ο χειρισμός με διάφορους τρόπους του ίδιου σας του βάρους με τους ιμάντες TRX, που χάρη στη δυνατότητα διαβάθμισης της δυσκολίας κάθε άσκησης, με ελαχιστοποιημένο το κίνδυνο μυοσκελετικών τραυματισμών, δύνανται να προπονήσουν από μια ηλικιωμένη κυρία με κινητικές δυσκολίες μέχρι έναν νεαρό υγιή αθλητή.

Σε κάθε πρόγραμμα υπάρχει έντονο το αερόβιο στοιχείο, με σκοπό να αυξηθεί η καρδιοαναπνευστική ικανότητά σας αλλά και η δυνατότητα του σώματός σας να επανέρχεται σε καρδιακούς παλμούς ηρεμίας πιο γρήγορα μετά από έντονη άσκηση.

Αποκορύφωμα αυτών είναι το πρόγραμμα LES MILLS GRIT, που είναι υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση. Η λογική αυτού του είδους προπόνησης είναι οι ασκούμενοι να φτάνουν σε ένα 75-85% των μέγιστων καρδιακών τους παλμών, με μικρές παύσεις, που δεν επιτρέπουν ωστόσο στο σώμα να επανέλθει πλήρως. Βασικός σκοπός είναι η καύση λίπους, η βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά και η βελτίωση του βασικού μεταβολισμού (θερμίδες που «καίμε» σε κατάσταση ηρεμίας). Αυτό το είδος προπόνησης είναι γνωστό ως EPOC – Excess Post- Exercise Oxygen Consumption – TRAINING ή Afterburn και χάρη σε αυτό το σώμα συνεχίζει να «καίει» θερμίδες και να καταναλώνει αυξημένα ποσά ενέργειας ακόμη και μετά τη προπόνηση, ενώ κάθεστε στον καναπέ σας στο σπίτι!

Γιατί FitProject;

  • Γιατί έχει μεγάλη γκάμα σε κορυφαίο και σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό για την κάθε σου προπόνηση.
  • Γιατί έχει εξειδικευμένα προγράμματα που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα.
  • Γιατί προβάλει μια υγιή σχέση με τη γυμναστική και εστιάζει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής κάτι που θα σε κάνει να αγαπήσεις τη γυμναστική και να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας σου.
  • Γιατί έχει καταρτισμένους γυμναστές που θα προσέξουν τις ιδιαιτερότητες σου και μπορείς να τους εμπιστευτείς για να δεις αλλαγές στο σώμα σου.

Δωρεάν Δοκιμαστική Προπόνηση

Σας προσκαλούμε να γνωρίσετε την οικογένειά μας με μια ΔΩΡΕΑΝ δοκιμή που θα σας πείσει για όσα λέμε!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μία προπόνηση!

    Εναλλακτικά

    Δήλωση Self Test

    Εναλλακτικά